2018-10-02 05:23:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ma különös napja lesz

Napi horoszkóp október 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Öt bolygó támadja a Kos jegyét. Talán rossz hírt kap egy családtagjáról, vagy egy kellemetlen értesülés a munkahelyének folyosóján elég lesz ahhoz, hogy az egész napját elrontsa.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Skorpió jegyében áll. Remélhetőleg elszállt már a haragja, még akkor is, ha azt a sérelmet, ami az utóbbi időben érhette, sohasem fogja elfelejteni. Maradjon nyugodt, és igyekezzen tárgyszerűen végezi minden dolgát.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr a Mérleg jegyében áll, sajnos a Plútóval nem jól kapcsolódik, így előfordulhat, hogy abból a munkából, amire annyira vágyott, nem lesz semmi. Ne bánkódjon, jön másik lehetőség.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Jupiter még mindig a Skorpió jegyéből segíti önt. Ma is sikeres napra számíthat, de azért kisebb buktatók előfordulhatnak. Olyan munkákat vállaljon csak el, amihez igazán kedve van. Szerencsére most több feladat közül is választhat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Egy barátja folytonosan szívességeket kér, teljesen önre akar támaszkodni. Ezt a tehertételt nem szabad vállalnia. Mondjon határozottan nemet az újabb kérésre! Az üzleti életben adódhat egy kivételes helyzet, ragadja meg a lehetőséget!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Végre elmondhatja, hogy minden úgy van, ahogyan eltervezte, minden a helyén, minden rendben, és mindent megtalál ott, hova tette. Jól használható ez a nap arra, hogy felszámolja az elmaradásokat.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ön nem nagyon szereti, ha mások figyelmeztetik, pedig most jobban tenné, ha hallgatna az intelmekre. Fékezze indulatait, ne kapkodjon. Vegye sorra, hol követhetett el hibákat, és javítsa ki őket.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Jupiter, a lehetőségek bolygója, nagyon jól kapcsolódik az ön születési uralkodójához. Ha új vállalkozáson töri a fejét, érdemes számításokat végeznie, és gondolja át ennek a jövőjét is. Ne kerülje el a figyelmét a legapróbb részlet sem.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma nem lesz ereje teljében. Feszült hangulat uralkodik a munkahelyén, ön pedig nem képes a kompromisszumra. A rutinfeladatokkal is csak nehezen boldogul. Lehet, hogy egy kicsit megfázott és ki kell kúrálnia magát. Mielőbb vegyen be aszpirint és vitaminokat, gyógyteázzon, amennyit bír.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Szeretne elvonulni a külvilág szeme elől egy kis időre. Senkire és semmire nem kíváncsi. Legszívesebben otthon maradna, ha tehetné. Kerülje az összetűzéseket. Este olvasson egy jó könyvet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nehezen viseli a megrázkódtatásokat, a rossz híreket. Nem elég, hogy a magánéletében zűrök vannak, még a munkahelyén is meg kell vívnia a napi kis harcait. Fel a fejjel! Rosszkedvét igyekezzen elűzni, menjen el uszodába, szaunázzon, kapcsolódjon ki.


Halak: II. 19. - III. 20.
A Jupiter az önnel harmonizáló Skorpió jegyében áll. Nem hagyja el a szerencséje. Nyugodtan belevághat bármilyen vállalkozásba. Legyen óvatos, de ne húzza az időt a végtelenségig.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: